И е време да завършим поредицата за зодиите с последните три – водните. Как реагират те на вмешателство, дразнения и колко са им здрави нервите – прочетете по-долу.

океан вода вълни зодия скорпион риби рак

Водните зодии – РАК, СКОРПИОН, РИБИ

Изключително отдадени на сетивното водните зодии имат невероятно шесто чувство и понякога чак плашат с прозорливостта си. Не се чудете как и откъде, те просто знаят. Като цяло говорят рядко за себе си и не разкриват много. Може би си мислите, че сте ги опознали в моментите, когато са емоционално нестабилни, но това е само заблуда. Ако обаче искате да разберете какво е истинска любов, обърнете се към воден знак и си вземете спасителния пояс, защото има риск да се удавите!

зодия рак

РАК

KEEP CALM – Някой да им каже да се успокоят. Това допълнително ги изнервя и стават избухливи.

Разхвърляния, непочистен и неподреден дом – Раците обожават дома си, ето защо изпитват силно отвращение, когато някой се отнася към него безотговорно.

Откровеността и споделянето на съкровени тайни – Раците нямат нужда от тайните на другите, така или иначе те няма да споделят своите. Такива потребности стават повод за дистанциране.

Непрестанните искания – „Ако искаш нещо да бъде свършено хубаво – направи го сам! Мен не ме закачай!“ Не ги занимавайте с нищо, защото това им внася дискомфорт.

Хората, каращи Рака да бърза – движението назад е значително по-удобно на Раците. Не са лениви, просто имат собствено виждане по въпроса.

Бързите решения – Раците трябва да обмислят всичко добре, преди да вземат или не вземат решение. Всяко подтикване към действие не е желателно.

Изпреварванията на пътя – това заставя Рака да прави маневри, а представителите на тази зодия никак не обичат маневрирането. При това – не само зад волана.

зодия скорпион

СКОРПИОН

Повърхностността – Скорпионът винаги се стреми да се докопа до същността. Да рови под опаковката, за да стигне до съдържанието. Друг е въпроса дали е доволен от откритото…

Неумението да си отмъстиш – Скорпионът е крайно отмъстително и злопаметно създание. Нараните ли го по някакъв начин, можете да бъдете абсолютно сигурни, че рано или късно той ще ви го върне тъпкано. За него да прости, без преди това да е наказал е поведение на страхливец.

Хората, които не споделят неговото мнение – „Съществуват само две мнения – моето и погрешното!“ Добре е да се обосновете подобаващо, ако дръзнете да изложите друга гледна точка пред тях.

Лекарите – Скорпионът сам знае (при това винаги) как и от какво трябва да се лекува. Познава тялото си и реакциите му, и не бърка.

Критиката – Не осъждайте неговите постъпки, ако преди това не сте погледнали своите! Ако ще го поправяте в нещо, уверете се че вие го правите безпогрешно, за да не олекнете в очите му.

Липсата на вяра – не е важно в какво – в Бог, в Космоса, в Съдбата, в парите, в свръхестественото или в собственото си могъщество. Според Скорпиона, трябва да се вярва! Най-вече в собствените си качества.

Мекушавостта – „Не съжалявай другите, защото и теб никой не съжалява!“ Ако има нещо, което да мрази е проявата на слабохарактерност – при всеки.

Мечтателите – Скорпионите сами поставят пред себе си реални или нереални цели и ги постигат, независимо по какъв начин. Ето защо безкрайно ги дразнят хората, които вместо да се стремят към целите си, се занимават единствено с изграждането на „въздушни замъци“.

зодия риби

РИБИ

Лъжите на дребно – интуицията на Рибите работи безпогрешно, така че дори и най-малката измама ги вади от равновесие. И ровят докато не разнищят всичко!

Неверието в думите им – с пяна на уста Рибите ще се опитат да докажат истинността на думите си. Дори и те самите да не са съвсем уверени в това, което говорят. А хората, които се съмняват в казаното, минават в графа „отровни“.

Пиянството – отношенията на Рибите с „огнената вода“ са сложни. В повечето случай казват „наздраве“ от немай къде. Ако са успели да станат въздържатели, не могат да търпят пияни хора.

Липсата на знания – „Ако с теб нямаме за какво да си говорим или няма какво да науча, моля, не ми губи времето!“ Празните, безцелни приказки, лишени от стойност просто не са за тях. Те търсят дълбочината.

Несподелените чувства – „Ако аз те обичам, ти просто си длъжен да ми отговориш със същото!“ Липсата на реципрочност в любовтта ги отблъсква и води до прекратяване на взаимоотношения.

Мръсната посуда – Малко са нещата, предизвикващи по-голямо отвращение у представителите на тази зодия от мивка, пълна с мръсни чинии. Ако ще се налага да ги мият – по-добре да се хранят с еднократни прибори.

Неблагодарността – „Благодарностите никога не са в повече.“ Ако не се оцени времето, усилията, старанието, то Рибата скоро няма да си мръдне пръста за вас.

Нежеланието да работите наравно с тях – Рибите разсъждават така: „След като аз съм се трудил/а и съм направил/а чудеса от храброст, ти също си длъжен.“ Понякога дори само да го гледате, проявявайки заинтересованост е достатъчно.

Вижте какво вбесява:

Земните зодии – ТЕЛЕЦ, ДЕВА, КОЗИРОГ

Огнените зодии – ОВЕН, ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ

Въздушните зодии – БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ, ВОДОЛЕЙ